Други круг обуке за нове Основе програма

You are currently viewing Други круг обуке за нове Основе програма
  • Post category:Вести

У организацији Министарства просвете,науке и технолошког развоја, Института за педагогију и андрагогију Филозофског факултета у Београду и уз фонансијску подршку УНИЦЕФ-а, организована је још једна обука за примену нових Основа програма предшколског васпитања и образовања-Године узлета за све васпитаче, медицинске сестре-васпитаче, стручног сарадника и директора наше установе.

Други блок обуке  био је усмерен на организацију простора по новим Основама програма, на развијању реалног програма у вртићу и на документовању које је саставни део васпитно-образовног рада. Овај блок реализован је кроз непосредну обуку  у хотелу “Тами“ у Нишу са тренерима Драганом Тицом (психологом) и Милошем Васиљевићем (професором методике ликовног васпитања).

Трећи блок обуке који се уско односи на документовање процеса васпитно-образовног рада биће одржан on-line путем у периоду од 31.03.2022. до 06.04.2022.године. Обука се изводи по упутствима модератора обуке а реализује се путем Наставничког образовног портала Завода за унапређивање образовања и васпитања.