Прослава јубилеја – 40 година постојања Предшколске установе „Лептирићи“ Ражањ

You are currently viewing Прослава јубилеја – 40 година постојања Предшколске установе „Лептирићи“ Ражањ
  • Post category:Вести

Предшколска установа „Лептирићи“ Ражањ пригодним програмом прославила је свој велики јубилеј 40 година постојања 2.јуна, 2023.године.

На почетку оснивања вртић је имао само две групе (средњу мешовиту и предшколску) са укупно 36 васпитаника. Данас, наша установа има преко 130 васпитаника и осим централног вртића успешно је организовала васпитно-образовни рад и на терену. Групе на терену, при Основној школи „Вук Караџић“ оформљене су у селима: Смиловац, Нови Брачин и Витошевац. У Предшколској установи „Лептирићи“ тренутно је запослен 21 радник на неодређено време.

У ових 40 година стало је много дечјих осмеха, веселих тренутака, дана и година али и пуно генерација деце и успешних људи. Делић тога покушали смо да прикажемо у самој приредби, где су учесници били управо бивши васпитаници наше установе, почев од прве генерације 1983.године.

Мисија наше установе увек је била је да свој деци обезбедимо повољну и безбедну материјалну и социјалну средину са свим условима и подстицајима за укупан психофизички развој али и да породици пружимо подршку у вршењу родитељске функције. Потврда да је мисија испуњена јесу дечји осмеси са којим одлазе и враћају се у нашу установу.

 

„Изабери посао који волиш, и нећеш морати радити ни дана у животу“ – Конфучије